Privatumo politika

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja tinklapio www.sbemokykla.lt priklausančio UAB School of British English, įmonės kodas 304065518, buveinė Žalgirio g. 90, Vilnius, telefonas +37061636052, el.p. [email protected] (toliau – tinklapis) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką

1.2 UAB School of British English gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos UAB School of British English tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas

1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS

2.1 UAB School of British English tinklapio užklausos formoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad UAB School of British English juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka

2.2. UAB School of British English tinklapio užklausos formoje Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoje pateikta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 Apdoroti ir vykdyti Jūsų užklausas;

2.2.2 Pateikti paslaugų pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;

2.2.3 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

2.2.4 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus

3. SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA

3.1 Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, UAB School of British English tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį tinklapio naudotoją; renkant tinklapio lankomumo statistiką

3.2 Atidarydami UAB School of British English tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje

3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu AllAboutCookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės tinklapyje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti

4. NUSISKUNDIMAI

4.1 Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome nedelsiant kreiptis į mus su skundu el. pašto adresu [email protected] arba tel. +37061636052 užtikriname, kad tik gavus Jūsų skundą susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą, o vėliau ir apie rezultatą. Jei tyrimo rezultatai Jūsų netenkins, galėsite pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai

5. ATSAKOMYBĖ

5.1 Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir pateikiamų duomenų konfidencialumą bei už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiesiems asmenims. Jei mūsų tinklapyje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie tinklapio naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar el. paštu. Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus el. paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus

6. PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

6.1 Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų tinklapyje. Jums reikėtų kartais patikrinti ją ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali privatumo politikos versija. Atnaujinę privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami juos Interneto svetainėje. Jei prisijungiate prie tinklapio po tokio pranešimo paskelbimo, Jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime

7. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

7.1 Tolimesnis naudojimasis UAB School of British English tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi

7.2 Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus

Bagti testavimą?

Testas nebaigtas spręsti todėl rezultatai gali būti netikslūs.

Dėkui

Jūsų prašymas priimtas

cookies
Slapukai & Privatumas

Svetainėje naudojame slapukus tam, kad užtikrintume teisingą svetainės veiklą. Pasirinkdami "SUTINKU" sutinkate su mūsų slapukų nustatymais.